Μπορεί η Ένωση Β΄- Γ΄Εθνικής να προτίθεται να κάνει τα πλέϊ οφ μέσα στο κατακαλόκαιρο όμως οι αντιδράσεις από τις ομάδες που δικαιούνται να πάρουν μέρος στους αγώνες έχουν φέρει ήδη τις πρώτες αναταράξεις και συνάμα ενδείξεις για το τι θα επακολουθήσει στη συνεδρίαση της Τρίτης η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 
Ο ΟΦΗ δεν προτίθεται να συμφωνήσει όχι μόνο στην διεξαγωγή πλέϊ οφ εξπρές αλλά δεν θα δεχτεί με τίποτα αν αυτά τελικά γίνουν να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις που προκύπτουν από την πλευρά της κρητικής ομάδας σύμφωνα με διοικητικούς κύκλους. 
Επίσημη θέση μέσω κάποιας ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει πάρει ακόμα αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στα παράλογα σχέδια και τις προτάσεις άνευ προηγουμένου που ετοιμάζει να παρουσιάσει στη συνεδρίαση της Τρίτης ο πρόεδρος της Ένωσης Β΄- Γ΄Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης με τις ευλογίες του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου που μπορεί να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι πρέπει να γίνουν πλέϊ οφ αλλά δεν έχει κανένα σχέδιο για το πώς αυτά θα γίνουν και το πότε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook