Στα ορεινά της Βουλής και στο περιστύλιο μεταφέρθηκε η ένταση που επικράτησε στις ομιλίες των κυρίων Τσίπρα – Μητσοτάκη, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη να φτάνουν ένα βήμα από το να πιαστούν στα χέρια με αφορμή ένα βλέμμα. 

Όλα ξεκίνησαν από τα ορεινά της Ολομελείας όταν μετά από μια λεκτική διαμάχη του κυρίου Μουμουλίδη με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης κοίταξε με άγριο ύφος τον βουλευτή Μουμουλίδη.

Κατά την έξοδό τους από την αίθουσα της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας αποφασίσει να μην αφήσει αυτό το βλέμμα να περάσει έτσι, προσέγγισε τον πρώην Υπουργό και τον προκάλεσε λέγοντας : «Γιατί με κοιτάζεις έτσι; Μην με ξανακοιτάξεις έτσι. Το κατάλαβες;».

Εξίσου έντονη ήταν η αντίδραση του κου Μανιάτη που του αντιγύρισε: «Τι λες ρε μεγάλε;», με αποτέλεσμα το επεισόδιο να συνεχιστεί στο περιστύλιο της Βουλής με τους δύο άνδρες να συμπεριφέρονταν ωσάν να βρίσκονταν σε αλάνα και σχεδόν να κολλάνε τα πρόσωπά τους, για να αντιπαρατεθούν έντονα.

«Να μου πεις γιατί με κοίταξες έτσι», ακούστηκε να λέει ο κος Μουμουλίδης. «Θα μου πεις και πως θα κοιτάζω; Τι είστε εσείς;», απάντησε ο κος Μανιάτης.

«Δεν θα με ξανακοιτάξεις έτσι, εκτός αν σου αρέσω», συνέχισε με ειρωνικό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Μανιάτη, να απαντά εξοργισμένος πια: «Αυτό είναι το ήθος σου. Το ήθος της Αριστεράς. Γι’ αυτό είστε καθεστώς. Θέλετε να μας επιβάλλετε και πως θα σας κοιτάμε».

Το επεισόδιο έληξε στο καφενείο της Βουλής. Ωστόσο ήταν τόσο έντονο που στο παρά ένα αποφεύχθηκε η επέμβαση των αστυνομικών του Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook