Η Κρήτη ως ιδανικός γαμήλιος προορισμός 

Η εταιρία GLAM EVENTS εκπροσώπησε την Κρήτη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Διοργανωτών Γάμων “Destination Wedding Planners Congress” που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία, 11-13/4.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν η άμεση επικοινωνία (Β2Β) των επιχειρηματιών του κλάδου των Γάμων, η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις νέες τάσεις, η διαφορετικότητα και οι ανάγκες της κάθε χώρας, η επιχειρηματικότητα, η αναζήτηση γαμήλιων προορισμών, οι νέες συνεργασίες……κ.α.

Η GLAM EVENTS εκπροσώπησε την Κρήτη, παρουσιάσε τους μοναδικούς προορισμούς της ως τους ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς, εκθείασε τις όμορφες παραλίες, τα πολυτελή ξενοδοχεία της, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής αλλά και τις πρωτοποριακές ιδέες της εταιρίας. Ολα τα παραπάνω εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν τους Γάμους διασήμων στην Κρήτη με σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξή της σε όλο τον κόσμο!

Στο συνέδριο συμμετείχαν οι σημαντικότερες εταιρίες διοργάνωσης Γάμων από όλο τον κόσμο, εταιρίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διοργανώσεις γάμων διασημοτήτων, επιχειματιών ακόμη και βασιλικών οικογενειών. Οι κύριοι ομιλητές ήταν 26, με σημαντικότερους τους Mr.Kevin Lee-USA (διοργανώσεις γάμων των Liz Taylor, Brand Pitt, Oprah Winfrey, Michael Jackson…), Mr. Wayne Gurnick-USA (1/10 καλύτερους Διοργανωτές Γάμων του κόσμου), Mr. Joe Blackman-UK (βασιλικές οικογένειες στο Abu Dabi, Σαουδική Αραβία, Ευρώπη, Ρωσία), Μrs.Sharon Sacks (διοργανώσεις για τους Προέδρους Clinton και Bush, Kardashian, Madonna, J.Lopez…), o Ινδός Mr. Aditya Motwave (γάμος Ινδών στη Μύκονο το 2015 ύψους 2 εκατ. Ευρώ κ.α….),

Η GLAM EVENTS κέρδισε με την αξία της τη συμμετοχή της σε ένα τέτοιου υψηλού επιπέδου συνέδριο, αυτό όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αρωγή των Συνεργατών και Χορηγών της:  την Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων , το Δήμαρχο Αποκορώνου κο Μπάμπη Κουκιανάκη, τον επιχειρηματία κο Γιώργο Κανατάκη και το Chania social events, τα ξενοδοχεία Giannoulis Hotels, Almyrida Resort, Kyani Akti Resort, Thallassa Beach resort, Panorama Hotel, Almyrida Bay, Corrisia Hotels, Kavros Beach resort, Zorbas Appartments, το τουριστικό γραφείο GS Tours και το φωτογράφο Πέτρο Παττακό.

Η Glam Events εκτιμά ότι η συμμετοχή τής στο εν λόγω Συνέδριο θα προωθήσει την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης και ειδικότερα των Χανίων

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook