Να διασφαλιστούν οι αποζημιώσεις των πρώην εργαζομένων στην “Ηλεκτρονική Αθηνών” ζητά με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χανίων, στην οποία αναφέρει:

“Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων και οι εργαζόμενοι του Νομού, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας για το νέο “λουκέτο” στην αγορά, αυτή τη φορά στην “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ”, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν 47 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και να χάσουν τη δουλειά τους 450 εργαζόμενοι.

Ακόμη 450 εργαζόμενοι προστίθενται στην στρατιά των ανέργων, χάνοντας τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης του συστήματος και των ανταγωνισμών των επιχειρηματικών ομίλων. Το Εργατικό Κέντρο Χανίων συμπαραστέκεται στους  απολυμένους της Ηλεκτρονικής Αθηνών και καταγγέλλει τη Διοίκηση της Επιχείρησης, που αδιαφορώντας για την τύχη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, έκλεισε τα περίπου 41 υποκαταστήματα και οι εργαζόμενοι ξαφνικά βρέθηκαν στο δρόμο . 

Ζητάμε να διασφαλιστούν  οι αποζημιώσεις των πρώην εργαζομένων στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ”.

Καταδικάζουμε πολιτικές του μνημονίου που κλείνουν επιχειρήσεις και αφήνουν εργαζόμενους στους δρόμους. Καλούμε την Κυβέρνηση με νέα τροπολογία να διασφαλίσει  τις αποζημιώσεις των πρώην εργαζομένων στην  Ηλεκτρονική Αθηνών δίνοντας ανάσα στους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Τέλος το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και  θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διασφαλιστούν στο ακέραιο τα δικαιώματά τους”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook