Συμμαθητές και καθηγητές βρέθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια – Mία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και αναμνήσεις πέρασαν χτες καθηγητές και μαθητές του ΕΠΛ Χανίων, στη δεύτερη συνάντηση των αποφοίτων του θρυλικού λυκείου που άφησε εποχή από το 1985 έως και το 1999.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στην μεγάλη αυλή, όπου το κουδούνι χτύπησε και μάζεψε τους παρευρισκόμενους στον χώρο για να τελεστεί τρισάγιο για όσους από τους μαθητές και καθηγητές δεν βρίσκονται στην ζωή.

 

Στην συνέχεια ο κόσμος μεταφέρθηκε στην μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου εκεί απεύθυναν χαιρετισμό οι φορείς.

Μεταξύ αυτών και η καθηγήτρια του ΕΠΛΧ και τωρινή Αντιδήμαρχος κ. Βαρβάρα Περράκη, όπου έδωσε μία πολύ συγκινητική ομιλία και έκανε αρκετούς να δακρύσουν.

 

Στην συνέχεια μαθητές του Γενικού Λυκείου παρουσίασαν μία εργασία για την ιστορία του σχολείου, πότε ξεκίνησε, πως ήταν στα χρόνια που ήταν σαν πολυκλαδικό λύκειο και πως είναι τώρα. 

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με την ομιλία του κ. Δημήτρη Τσουρουπάκη, του μακροβιότερου Διευθυντή του ΕΠΛΧ, όπου ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

 

Για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχει άφθονο φαγητό και κρασί, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική από συγκροτήματα που συμμετέχουν παλιοί μαθητές του σχολείου και Dj.

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ όμορφη εκδήλωση:

   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook