Οι έφηβοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μετά από τους αγώνες που έδωσαν στο Ηράκλειο.

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα βρέθηκε στην επόμενη φάση.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης προκρίθηκε η εφηβική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχοντας για απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στους αγώνες που έδωσε στο Ηράκλειο το Σάββατο 16 Απριλίου.

Οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκαν με το άνετο σκορ 14-4 του ΟΦΗ ενώ γνώρισαν την ήττα με 9-7 από τον Ν.Ο. Ρεθύμνου.

Ο τεχνικός του Ν.Ο. Χανίων έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε 15 παίκτες και πλέον η προσοχή στρέφεται στον επόμενο και καθοριστικό γύρο που θα κρίνει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ο. Ρεθύμνου 7-9

Τα 8λεπτα: 1-5, 1-1, 3-2, 2-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης 2, Πατρικάκης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Κουνάκης 1, Γαυγιωτάκης 1, Σταματάκης, Τσιστράκης 1, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Καρακαλίδης, Μαλινάκης.

ΟΦΗ – Ν.Ο. Χανίων 4-14

Τα 8λεπτα: 1-5, 2-0, 0-6, 1-3

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης 1, Μανιουδάκης 1, Πατρικάκης 2, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Κουνάκης 2, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 3, Μπιτσάκης 2, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Καρακαλίδης 2, Μαλινάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook