Στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά την ισοπαλία στη Νίκαια με τον Ιωνικό (1-1) και την ήττα του Φωστήρα στον Κρουσώνα (3-2).

Η κρητική ομάδα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με δυο βαθμούς στην μάχη του τίτλου αν κέρδιζε το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την συντριπτική της εδαφική υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ κατέφερε να προηγηθεί στο 41′ με ένα φανταστικό γκολ απο τον Βραζιλιάνο Καλέ ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «Γ» της αντίπαλης εστίας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 0-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν την ισοφάριση απο τον Σάμιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έπαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του. Στο 75′ ο Καλέ, στο 85′ ο Γουόρντεν, στο 89′ ο Κιάσσος, είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ανασταλτικός παράγοντας για τον ΟΦΗ ήταν και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές των Πίτσου και Νάστου, οι οποίοι βγήκαν λόγω τραυματισμού απο τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιωνικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με β’ κίτρινη του Παντελίδη (την επιδίωξε). Πάντως ακόμα και η ισοπαλία απο τη στιγμή που έχασε ο Φωστήρας στον Κρουσώνα (3-2) έστειλε τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η κρητική ομάδα διατηρεί στα χέρια της το αβαντάζ για τον τίτλο, απο τη στιγμή που υποδέχεται τον Φωστήρα την τελευταία αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σταθόπουλου (Δυτικής Αττικής).

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Iωνικός: Παλιγίνης, Αργυρίου (65′ Μιχελής), Δημακάκος, Προβατίδης, Κρητικός, Σιμιτσής, Παντελίδης, Σαμιος, Ρόβας, Κατσικιάς, Περνιδάκης.

Στον πάγκο οι: Μιχαλάκος, Μαυρουδής, Μιχελής, Μάνης, Ανδριανόπουλος, Αθανασόπουλος, Νικολέτος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (30′ Πατινιώτης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος (53′ Μπουρσέλης), Περογαμβράκης (70′ Γουόρντεν), Φραγκουλάκης, Καλέ, Χαντί, Φαμπίνιο.

Στον πάγκο οι: Mπολάκης, Γουόρντεν, Πατινιώτης, Κασμερίδης, Φαζός, Μπουρσέλης, Φουκαράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook