Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο Θωμάς Γράφας, για το γεγονός ότι με ωραίο ποδόσφαιρο κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τον βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς όπως αποδίδονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανσερραϊκού:

«Άλλο ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς όπως όλα τα παιχνίδια. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια πρώτα α όλα στα παιδιά γιατί όταν αντιλαμβάνεστε πως  βρίσκεσαι πίσω στο σκορ μ 2-0 και έχεις την ικανότητα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να φέρεις το ματς στο Β΄ ημίχρονο μόνο εύκολο δεν είναι και τους αξίζει πάρα πολλά συγχαρητήρια. Ήταν  ένα παιχνίδι το οποίο για να έρθει το αποτέλεσμα πράγματι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλάξαμε τρείς τακτικές ώστε να βρούμε ένα τρόπο για να διασπάσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει ο προσανατολισμός μας είναι στο επόμενο που είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Πανσερραϊκού που είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος ότι καλύτερο το ίδιο και το κόουτς».

Ερωτηθείς σχετικά με την σημασία του αποτελέσματος για την ομάδα του: «Ο πόντος έχει μικρή σημασία, έχει όμως για την ομάδα όταν έρχεσαι σε μία έδρα και αντιμετωπίζεις μία ομάδα που δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και καταφέρνεις να φύγεις με την ισοπαλία βρισκόμενος με δύο γκολ πίσω στο σκορ  αυτό λέει πολλά. Ο πόντος είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς».

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕ Χανίων και νυν συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία των “λιονταριών” Νικηφόρος Κάκογλου δήλωσε τα εξής: «Ο καιρός που επικρατούσε σήμερα και η θερμοκρασία δεν άρμοζε για επαγγελματικό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την εικόνα που δείξανε έστω και με αυτό τον καιρό. Από εκεί και πέρα ξέραμε πως είχαμε έναν βαθμό που ήθελε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Πιέσαμε στο πρώτο 20 λεπτο καταφέραμε να προηγηθούμε και επίσης ευτυχήσαμε ο τερματοφύλακας μας να αποκρούσει το πέναλτι που κέρδισε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά όπως είπα στα παιδιά από το πρώτο δεκάλεπτο και καταφέραμε να βάλουμε και το δεύτερο τέρμα. Από εκεί και έπειτα δεχτήκαμε πολύ γρήγορα την μείωση του σκορ από τον αντίπαλο και με κάποια αλλαγή σχηματισμού καταφέραμε να διασφαλίσουμε το σκορ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεχόμαστε ένα καταπληκτικό γκολ με το οποίο μας ισοφαρίζει ο αντίπαλος. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όσον αφορά την φάση του Μπαρέττα ήμασταν μακριά και δεν είχαμε εικόνα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως είπα και στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα, σήμερα ήρθε η ισοπαλία δεν τελείωσε κάτι για εμάς συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook