Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που υπήρχαν (αφόρητη ζέστη) αναφέρθηκε ο Πέτρος Καμινιώτης που τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε σθένος για την ισοφάριση στις Σέρρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Α.Ο. Χανιά για το ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως αποδίδονται στην επίσημη ιστοσελίδα των “λιονταριών”:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για αυτό το παιχνίδι καθώς εκτός είχαμε δύσκολες καιρικές συνθήκες ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και  ανταπεξήλθαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ενώ μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο φάγαμε δύο γκολ και στα δύο ημίχρονα που δεν μας αρμόζει για την κατηγορία και χάσαμε ένα πέναλτι που αυτό είναι στο ποδόσφαιρο αλλά δείξαμε σθένος και συνεχόμενη δουλειά στο παιχνίδι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε το ματς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι».

Για λογαριασμό του Πανσερραϊκού ο Κώστας Αγγελίδης ανέφερε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο και τον προπονητή μου που μου έδωσε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο. Ειμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι με την φανέλα του Πανσερραϊκού έχει μεγάλη ιστορία. Μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι βάλαμε ένα γρήγορο γκολ με πέναλτι, είχαμε την τύχη που ο Καστανιώτης απέκρουσε το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά βάλαμε το γκολ στη συνέχεια φάγαμε ένα από στημένο ευθύνη δικιά μας και ένα καταπληκτικό στη συνέχεια για το 2-2. Τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ισοπαλία, συνεχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι μπορώ να πω μέσα στον Αχαρναϊκό, βαθμολογικά είμαστε καλά, παίζουμε χωρίς άγχος και θέλουμε να δείξουμε καλό ποδόσφαιρο στον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook