Μπροστά σε μια δραματική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρέθηκαν στηνν πλατεία 1866 χθες βράδυ. Ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις 2,5 χρόνων περιφερόταν σε ολόκληρη την πλατεία χωρίς καμία επίβλεψη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το παιδάκι τελείως μόνο του, περιπλανιόταν χαμένο στην πλατεία χωρίς να ξέρει τι κάνει και πού να πάει, αποπροσανατολισμένο, αποτελώντας το ιδανικό θύμα για όποιον ήθελε να το αρπάξει. 

Άτομα που είδαν την εικόνα αυτή, κατήγγειλαν το περιστατικό σε εργαζόμενο του “Χαμόγελου του παιδιού” ο οποίος βρισκόταν στην πλατεία 1866, στο περίπτερο που λειτουργεί αυτές τις ημέρες με πασχαλινά είδη και λαμπάδες για την ενίσχυση του “Χαμόγελου”. Μόλις ενημερώθηκε ο εργαζόμενος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Η μητέρα του παιδιού βρέθηκε να κείτεται σε ένα παγκάκι της πλατείας, σε άθλια κατάσταση και χωρίς να είναι σε θέση να κινηθεί ή να επικοινωνήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, βρήκαν πάνω της ουσίες και φάρμακα. 

Από το “Χαμόγελο του παιδιού” έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την προστασία του μικρού κοριτσιού. Δυστυχώς, τα δράματα αυτά δεν είναι τόσο σπάνια όσο νομίζουμε με θύματα μικρά παιδιά που βιώνουν από τόσο νωρίς το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook