Την τεράστια  αποδοχή του RUN GREECE  και την αγάπη των Κρητικών στο δρομικό κίνημα ανέδειξε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την περασμένη Κυριακή 17 Απριλίου με αφετηρία στην Πλατεία Ελευθερίας. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου και  η Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Δήμος Ηρακλείου, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ  και όλες οι υπηρεσίες του δήμου σε πλήρη και αποδοτικό συντονισμό  με τους υπευθύνους του αγώνα προετοίμασαν  την πόλη. Το Ηράκλειο ασφαλές και έτοιμο υποδέχτηκε αυτό το αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν περίπου 5.000 δρομείς. Όλοι έζησαν στους ρυθμούς του δρομικού κινήματος, αγκάλιασαν την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, απολαμβάνοντας το παραλιακό μέτωπο, τις  αναβαθμισμένες υποδομές και τα μνημεία του Μεγάλου Κάστρου.  

Πολύ σημαντική ήταν η επίσης η συμβολή των 120 εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου, από τα Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων και τις Εθελοντικές Ομάδες Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου,  οι οποίοι παράλληλα με τους εθελοντές  άλλων οργανώσεων και υπηρεσιών, το προσωπικό των αγώνων και τους εκπροσώπους και εθελοντές του  ΣΕΓΑΣ  και της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης διασφάλισαν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του αγώνα προωθώντας τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη με ένα μεγάλο χαμόγελο.       

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά  την Περιφέρεια Κρήτης για την άψογη συνεργασία καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν με το χαμόγελο  και της υπηρεσίες τους τα μέγιστα.  Τα Σώματα Ασφαλείας και τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, που εξασφάλισαν την ασφάλεια και λειτουργικότητα της πόλης, τους συνδιοργανωτές για την συμβολή τους στην εκδήλωση  και  τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης  για την  πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν το RUN Greece Ηράκλειο, στο ετήσιο αθλητικό ημερολόγιο τους.

Επίσης, ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί τους χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε ηλικίας που πλημμύρισαν τη πόλη με χαμόγελο, δύναμη και ευγενή άμιλλα, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες των καιρών με κέφι, αισιοδοξία  και φιλανθρωπία ενισχύοντας  οικονομικά και με την βοήθεια του μεγάλου χορηγού του αγώνα,  ιδρύματα  και συλλόγους της πόλης.    
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook