Πλήθος σεμιναρίων υλοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα από το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Τα σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων, τα οποία επικεντρώνονται σε αντικείμενα που αφορούν: επιχειρησιακές λειτουργίες, βελτίωση προσωπικών ικανοτήτων, εξειδικευμένες πιστοποιήσεις και αντικείμενα γενικού ενδιαφέροντος.

Παρακάτω ακολουθούν 7 ενδιαφέροντα νέα σεμινάρια:

«Σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών χώρων»

Απευθύνεται: Σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν γνώσεις διακόσμησης, αλλά επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης, και επαγγελματίες του κλάδου (μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού κ.α), που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:
Να μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο, συνδυάζοντας σωστά το ύφος με τη λειτουργικότητά του. Να αντιλαμβάνονται και να προσδιορίζουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη του χώρου. Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Να γνωρίζουν την τεχνολογία των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν.

Δείτε περισσότερα

«Σχεδιασμός και λειτουργία καινοτόμων επιχειρήσεων»

Το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Σχεδιασμός και λειτουργία καινοτόμων επιχειρήσεων μεταποίησης γεωργικών προϊόντων.”  Έμπειρος εισηγητής και Γεωπόνος με εμπειρία στην τυποποίηση και διαχείριση τροφίμων ,θα μοιραστεί τις γνώσεις του και θα παρουσιάσει στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ,την δική του επιχείρηση μεταποίησης γεωργικών προϊόντων είτε θέλει να ενημερωθεί και να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις στον τομέα αυτό.    

Απευθύνεται: Σε επενδυτές γεωργούς, υφιστάμενους επιχειρηματίες, στελέχη και εργαζομένους της αγροδιατροφικής παραγωγής.

Δείτε περισσότερα

 

«Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων (νέο τμήμα στον Άγιο Νικόλαο)»

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, έχοντας ολοκληρώσει ήδη με μεγάλη επιτυχία επτά τμήματα, διοργανώνει ξανά προπαρασκευαστικό σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, κατάλληλο για τη συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ αυτή την φορά στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν ώστε να βελτιώσουν  τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (πιστοποίηση επιπέδου Β του ΕΚΕΠΙΣ).

Δείτε περισσότερα

 

«Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS)»

Απευθύνεται:Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με γεωπληροφορική και GIS σε θεματικές ενότητες όπως το Κτηματολόγιο, τη χωροταξία, το Περιβάλλον, τις μεταφορές, τη Χαρτογραφία, τη Γεωλογία, την Υδρογραφία κ.ά.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:
Να μάθουν τις βασικές έννοιες και δυνατότητες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS), να εξοικειωθούν με την αναγνώριση, αξιολόγηση και διαχείριση προβλημάτων που σχετίζονται με τον χώρο.

Δείτε περισσότερα

 

«Εκμάθηση και πιστοποίηση γνώσης Η/Υ»

Απευθύνεται: Ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όποιον θέλει να αποκτήσει γνώσεις πάνω στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πέντε διαφορετικές ενότητες αλλά ακόμα και να πιστοποιηθεί στις ενότητες αυτές!

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:
Να εκπαιδευτούν πάνω σε πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους καθώς και να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας. Τέλος θα προετοιμαστούν κατάλληλα ούτως ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης  τις οποίες θα διεξάγουμε  σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Δείτε περισσότερα

 

«Κλείσιμο ισολογισμού Α.Ε. σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. – Εργασίες Τέλους Χρήσης»

Σκοπός: Στο σεμινάριο αυτό παρέχονται βασικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου να κλείνουν σωστά ένα Ισολογισμό σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π και να συντάσσουν σωστά τις νέες χρηματοοικονομικές καταστάσεις.

Απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές και βοηθούς λογιστών με μικρή εργασιακή εμπειρία σε διπλογραφικά βιβλία. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις  και χρήσιμο πρακτικό υλικό για την διευκόλυνση της εργασίας τους.

Δείτε περισσότερα

 

«Εργαλεία Social Media Marketing»

Το σεμινάριο που εσείς καθιερώσατε, ξανά κοντά σας με νέα τμήματα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση συνεχών τμημάτων από το 2014.

Απευθύνεται:
Σε  ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ,στελέχη marketing , πωλήσεων , διαφημιστικών εταιριών ,υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων  που αναζητούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους με μικρό κόστος αξιοποιώντας την δύναμη των  μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook