Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς γενικότερα, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξειδικευτεί σε τεχνικές επιμήκυνσης βλεφαρίδων (EYELASH EXTENSIONS ONE BY ONE) διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση εμφύτευσης βλεφαρίδων και η συντήρησή τους, ενώ προσφέρει χρήσιμες γνώσεις για κάθε Αισθητικό και Make Up Artist ώστε να μπορεί να παρέχει ένα ολόκληρο πακέτο υπηρεσιών.

Το σεμινάριο ξεκινά με την εκμάθηση κανόνων υγιεινής, θεωρία για την απολύμανση και την χρήση των εργαλείων, και συνεχίζει με την προετοιμασία των ματιών για την επιμήκυνση των βλεφαρίδων. Ακολουθεί η εκμάθηση της τοποθέτησης των νέων βλεφαρίδων, της συντήρησής τους, αλλά και η αφαίρεση αυτών. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται  με πρακτική εξάσκηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων με εργαλεία και επαγγελματικά υλικά που τους παρέχονται.

Χρόνος Διεξαγωγής: Δευτέρα 9/05η και Τετάρτη 11/05 (12 διδακτικές ώρες)

Εισηγήτρια: Αθηνά Ψυλλάκη, σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Παρακολούθησε Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διαφόρων Τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο. Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και  έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας  σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος του προγράμματος είναι 290€ ανά συμμετοχή.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9. Υπεύθυνη κα Μαίρη Βενιχάκη τηλ:΅2810-302736 & 302730 email venihaki@katartisi.gr και info@katartisi.gr από  08:00πμ έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook