Δύο όμορφες πασχαλινές εκδηλώσεις πραγματοποιεί αυτές τις μέρες το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Θερίσου σε συνεργασία με την Γ' Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου και με φορείς και υπηρεσίες. Έτσι, αύριο Πέμπτη 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο 23ο νηπιαγωγείο όπου τα παιδιά να ενημερωθούν για τον παλιό  παραδοσιακό τρόπο βαφής των αυγών, θα βάψουν κόκκινα αυγά, θα μάθουν για τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πάσχα και θα πάρουν από μια πασχαλινή κατασκευή.
Την Παρασκευή 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή εκδήλωση στην αίθουσα του κέντρου, η οποία θα περιλαμβάνει ομιλία για το θέμα των ημερών και προσφορά χειροποίητων καρτών, οι οποίες κατασκευάστηκαν από τους ωφελούμενους σε συνεργασία με τους σπουδαστές εργαστηρίων κοινωνικής εργασίας.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στις 10.30 π.μ. και στο χώρο του κυλικείου ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Αγίας Τριάδας, θα πραγματοποιηθεί η Πασχαλινή εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει Ευχέλαιο από τους εφημέριους της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας, και στη συνέχεια θα μοιραστούν πασχαλινές κάρτες, από την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης.