Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας στους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας του Ομίλου Ερετών “Στη μνήμη Παύλου Δαμαλά”.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 10 Απριλίου, υπό την Αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ και ο ΝΑΟΣ κατέκτησε δύο χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια, ενώ είχε και πολύ καλά πλασαρίσματα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου με την αναφορά στην παρουσία του ΝΑΟΣ στους αγώνες:

O ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας του Ομίλου Ερετών “Στη μνήμη Παύλου Δαμαλά” που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά την 10-4-2016 υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) με τη συμμετοχή κωπηλατικών ομάδων από 12 Ομίλους απ΄ όλη την Ελλάδα και πάνω από 150 αθλητές.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σούδας, στην αποστολή του, και λίγες ημέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Κορασίδων, Ανδρών – Γυναικών, Ελαφρών Βαρών και Κάτω των 23 (6-7 και 8 Μαίου 2016), συμμετείχε στους αγώνες του Ομίλου Ερετών με 14 αθλητές και αθλήτριες που στελέχωσαν τα πληρώματα και η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν δύο χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα και πολύ καλά πλασαρίσματα για του υπόλοιπους αθλητές του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

1η Θέση: Χρυσό μετάλλιο

– Σκίφ (1Χ) κορασίδων με την ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ

– Σκιφ (1Χ) ανδρών με τον ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ

2η Θέση: Αργυρό μετάλλιο

– Διπλό Σκίφ (2Χ) παίδων ανάπτυξης με τους: ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ

– Σκιφ (1Χ) παίδων με τον ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

3η θέση: Χάλκινο μετάλλιο

α) ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στο σκιφ (1Χ) ανδρών

β) ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ στο διπλό σκιφ (2Χ)

ανάπτυξης

γ) ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο διπλό σκιφ (2Χ) κορασίδων.

4η θέση: Διπλό σκιφ (2Χ) παίδων : Αρβανιτάκης Θησέας και Βαβουλάκης Ιωάννης

Διπλό σκιφ (2Χ) παίδων : Κολοκοτρώνης Γεώργιος- Βασιλάκης Αναστάσιος

Σκίφ (1Χ) κορασίδων Ανάπτυξης : Παρτσαλάκη Μαργαρίτα – Μαργέλη Ηλέκτρα .

Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν η Γεν. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη, ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς καθώς και γονείς των αθλητών.

Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την καλή παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Όμιλο Ερετών για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6-5-2016 έως και 8-5-2016 στο Σχινιά.

Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον επίσημο χορηγό της ALFIX-Μανουσάκης Σκαλωσιές ΕΠΕ καθώς και την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS-BLUE STAR FERRIES) για την στήριξη της στον Όμιλο, καθώς και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του ομίλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook