Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε για τέταρτη σερί αγωνιστική σεζόν την ομάδα, πριν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης η Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το ξενοδοχείο “Iolida Beach” και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του, κ. Γιάννη Καραβαράκη και κα Λήδα Καραβαράκη, όπως και τον διευθυντή του, κ. Γεράσιμο Τροχαλάκη, καθώς για 4η αγωνιστική σεζόν φιλοξένησαν την ομάδα μας, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες, στις άρτιες εγκαταστάσεις του. 
Επίσης ευχαριστεί το προσωπικό του “Iolida Beach” για την πολύτιμη βοήθεια του, στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο. 
Το “Iolida Beach”, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην καρδιά της Αγίας Μαρίνας, ενός από τα πλέον δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα των Χανίων. Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα ακόμη στολίδι των ξενοδοχειακών μονάδων “SMILE HOTELS” της εταιρείας ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στα Χανιά από το 1989. Το “Iolida Beach” ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002, ενώ το 2009 έχοντας πάντα ως γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς το περιβάλλον επεκτάθηκε δημιουργώντας μια νέα μονάδα υψηλών προδιαγραφών που έχει και πάλι ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες του αλησμόνητη διαμονή με εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγο.
Το “Iolida Beach” αποτελεί ένα μοντέρνο θέρετρο 5 αστέρων, ιδανικά κτισμένο σε απόσταση αναπνοής από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας προσφέροντας έτσι μια καταπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook