Την Τετάρτη, 20 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, η Τελετή Απονομής των Education Business Awards 2016 που διοργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week και HR Professional της εταιρείας Boussias Communications. Ο διαγωνισμός αυτός, που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη χρονιά, είχε ως στόχο την ανάδειξη βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών οργανισμών και φορέων που υποστηρίζουν την εκπαίδευση. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχολεία και φορείς από όλη την Ελλάδα και παρουσιάστηκαν πρωτοποριακές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, σύγχρονες μαθησιακές διαδικασίες και δημιουργικές δράσεις. 

Δυναμική ήταν η παρουσία των Χανίων στην εκδήλωση αυτή, καθώς υπήρξαν τρεις διακρίσεις που επιβεβαιώνουν και αναδεικνύουν το πολύτιμο εκπαιδευτικό έργο που παράγεται καθημερινά στην πόλη μας: 

•    Βραβείο στην κατηγορία «Δεσμός με την Κοινωνία» για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων 
•    Έπαινος στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή εμπειρία-Δημόσια Σχολεία» για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων
•    Έπαινος στην κατηγορία «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον – Δημόσια Σχολεία», για τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων 

Η Δ/νση Π.Ε. Χανίων σε ανακοίνωσή της εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και το Σύλλογο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Χανίων που συνεισέφεραν οικονομικά προκειμένου να παραστούν δύο εκπρόσωποι από την Υπηρεσία στην Τελετή Απονομής των Βραβείων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook