Τελευταία ενημέρωση 22:44

Ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα προσέφεραν στον κόσμο του Ηρακλείου, τα αδέλφια, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο που κάνουν καριέρα τα δυο τελευταία χρόνια στο NBA το καλύτερο και διασημότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Θανάσης και ο Γιάννης έπαιξαν μπάσκετ με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης στους χιλιάδες Ηρακλειώτες που κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης για να τους δουν από κοντά.

Το «Street Ball event 2016 Antetokoubro πραγματοποιείται σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ξεκινώντας σήμερα από την Κρήτη και το Ηράκλειο, και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου και το Eurohoops.net.


 
Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Μάη, στη Θεσσαλονίκη και η αυλαία για φέτος θα πέσει την Κυριακή, 29 Μάη στην Αθήνα!

Ξεχωριστό τόνο έδωσε η κερκίδα Ακαδημιών με παιδιά έως 12 ετών  που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης που ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και ιδιαίτερα την οργάνωση σώματος εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, την εθελοντική οργάνωση-ένωση ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, την εθελοντική ομάδα «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, και την εθελοντικό σύλλογο Ηλιαχτίδα. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο  και τα παιδιά των Ακαδημιών στις κερκίδες, συνεχάρη ο Περιφερειάρχης Κρήτης ο οποίος και ευχαρίστησε για την προβολή που πρόσφεραν στο νησί μας από το μοναδικό θέαμα της διοργάνωσης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook