Η υπομονή ήταν το στοιχείο που χαρακτήριζε τον Α.Ο. Χανιά στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Θωμάς Γράφας.

Η τοποθέτηση του προπονητή του ΑΟΧ:

«Σήμερα θα έλεγα ότι ήταν για εμάς ένα πάρα πολύ δύσκολο απόγευμα, υπό την έννοια ότι όταν ένα παιχνίδι το παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρεις αποτελεί μονόδρομο μόνο εύκολο δεν είναι. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το χαρακτήριζε μία λέξη για εμάς, υπομονή και έτσι όπως ήταν το παιχνίδι νομίζω ότι πάνω σε αυτή τη λογική δικαιωθήκαμε. Θεωρώ ότι κινδυνεύσαμε από τη Ζάκυνθο μόνο από κάποιες στημένες φάσεις και θεωρώ ότι τακτικά για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί θα έλεγα. Εμείς, όπως είπα και στο προηγούμενο ματς, πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα ό,τι περνάει, γιατί μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί μέσα σε λίγες ημέρες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και έχουν επιβαρυνθεί και αυτό είναι άλλο ένα θέμα το οποίο πρέπει να το διαχειριστούμε και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλω να ευχηθώ στη Ζάκυνθο ό,τι καλύτερο, η οποία για μένα είναι μία αρκετά καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για τη συνεισφορά που είχε υπέρ μας και θα ήταν ό,τι καλύτερο να έχουμε την Τετάρτη ακόμα περισσότερη προσέλευση και να τους χαρακτηρίζει η λέξη υπομονή για να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα».

Για το διάστημα που μεσολάβησε και τους πέντε μήνες που είχε να νικήσει ο ΑΟΧ και το κατάφερε πάλι επί ημερών Γράφα στην τεχνική ηγεσία: «Ήταν ένα διάστημα στο οποίο, κατά την άποψή μου, υπήρχαν αρκετά λάθη, δεν θέλω όμως να μείνω σε αυτό. Ως προς το αν και με την επιστροφή μου έγινε και η πρώτη νίκη της ομάδας, αυτό να ξέρετε ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ απ’ όλα στο τέλος να έχουμε πετύχει τον στόχο μας και να έχουμε σώσει αυτή την ομάδα, έτσι ώστε όλα να είναι καλύτερα. Και αυτό είναι το πλάνο μας και πάνω σε αυτό θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα τυχαίο. Είπατε ότι έχουμε μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων και βέβαια έτσι είναι, αλλά αυτά τα παιδιά το πετυχαίνουν μέσα από πάρα πολύ σκληρή δουλειά, πιστέψτε με, και τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο».

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό: «Και το ματς με την Ελευσίνα θα είναι μία μικρογραφία του σημερινού. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, το οποίο για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς, αρκεί να έχουμε προσήλωση και υπομονή για να το πετύχουμε. Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο τίποτα εύκολο. Βλέπετε ομάδες από το υψηλότερο επίπεδο ότι για να πάρεις ένα αποτέλεσμα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και στην κατηγορία τη δική μας βλέπετε ομάδες που οδηγούν την κούρσα για τη Super League και δεν βλέπουμε αποτελέσματα 3-0, 4-0, ή 2-0, οτιδήποτε. Βλέπετε ότι όλα τα παιχνίδια πάνε σφιχτά και σε κάποιο γκολ».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook