Η ήττα από τον Πανιώνιο, στο ματς που είχε μεγάλη ένταση, στοίχισε στους Νέους Άνδρες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έμελλε να κριθεί για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η πρόκριση για την τρίτη και τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών.

Η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη μετά από ένα ματς που παρουσίασε μεγάλη ένταση, ηττήθηκε στην 4η περίοδο με σκορ 6-5 κι έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μαζί με την Βουλιαγμένη που τερμάτισε στην 1η θέση του Ομίλου κατάφεραν να περάσουν στα τελικά.

Ο ΝΟΧ κατάφερε να κερδίσει εύκολα το Ρέθυμνο με σκορ 10-4 και τη Λάρισα με 5-0 άνευ αγώνος, καθώς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, ενώ είχε μία ακόμα ήττα από τη Βουλιαγμένη με το τελικό 12-5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες που έγιναν το σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, είναι τα εξής:

1η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Βουλιαγμένης 5-12

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-4, 1-5, 1-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Κοκονάς, Μανιουδάκης, Πατρικάκης 2, Τσιστράκης 1, Παπαμανωλιουδάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης Αντ. του Εμμ. 1, Σταματάκης, Κουνάκης, Σολογάνης 1, Μπιτσάκης Αντ. του Γεωργ., Μητράκης, Μυγιάκης, Βολτυράκης.

2η αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Χανίων 4-10

Τα 8λεπτα: 1-1, 2-3, 1-2, 0-4

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Κοκονάς, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 1, Τσιστράκης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης Αντ. του Εμμ., Σταματάκης, Κουνάκης, Σολογάνης 2, Μπιτσάκης Αντ. του Γεωργ. 1, Μητράκης, Μυγιάκης, Βολτυράκης 1.

3η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Λάρισας 5-0 α.α.

4η αγωνιστική

Πανιώνιος-Ν.Ο. Χανίων 6-5

Τα 8λεπτα: 1-1, 1-1, 2-2, 2-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Κοκονάς, Μανιουδάκης, Πατρικάκης, Τσιστράκης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης Αντ. του Εμμ. 1, Σταματάκης, Κουνάκης, Σολογάνης, Μπιτσάκης Αντ. του Γεωργ., Μητράκης, Μυγιάκης 2, Βολτυράκης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook