Με ικανοποίηση και ανακούφιση υποδέχτηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Λευτέρης Κοπάσης την τοποθέτηση νέου διευθύνοντος συμβούλου από τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την 22η Απριλίου.

Ο κ. Κοπάσης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, “αποχαιρέτισε” τον ΟΑΚ με το εξής μήνυμα

Ο κύκλος έκλεισε με επιτυχία αφήνοντας αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τους συνεργάτες για την υποστήριξη και την συνεισφορά τους, τα μέλη του ΔΣ και τους τρεις διαδοχικά Προέδρους για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία. 

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τον Μανούσο Βολουδάκη που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία ίδρυσης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, συνέχισης του ΟΑΔΥΚ που αποτελεί ακόμα και τώρα την κινητήρια δύναμη του μεγαλύτερου Αναπτυξιακού Οργανισμού της Κρήτης και έχει έδρα τα Χανιά. Προσωπικά απόλαυσα κάθε στιγμή μια σπουδαίας εμπειρίας με απτά και μοναδικά αποτελέσματα στην Αναπτυξιακή Προσπάθεια του Νησιού.

Δυστυχώς ο διαβρωμένος ΟΑΝΑΚ που ελέγχεται από ορκωτούς για κακοδιοίκηση και τεράστιες οφειλές, που ελέγχεται πειθαρχικά για κατασυκοφάντηση και δολιοφθορά αξιοποιείται και συμμετέχει. Η συνέχεια θα είναι και αυτή συναρπαστική!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook