Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του μουσικού αστέρα Prince και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή, καθώς φαίνεται πως η αστυνομία δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της «Daily Star», ο 57χρονος σούπερ σταρ της ροκ ήταν εθισμένος σε οπιούχα φάρμακα και η αστυνομία έχει ξεκινήσει να ερευνά τους γιατρούς και γενικώς τα άτομα που προμήθευαν στον Prince τα σκευάσματα αυτά. 

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του τραγουδιστή τα τελευταία δύο χρόνια. Ακόμα, στην κατοχή τους βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές και οι λογαριασμοί e-mail όσων εργάζονται στο Paisley Park, όπου ο Prince άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια αστυνομική πηγή φέρεται να έχει δηλώσει πως: «σε μια ειδική ομάδα έχει ανατεθεί να ανακαλύψει λεπτό προς λεπτό τι έκανε ο Prince τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Στην έρευνα, ωστόσο, θα συμπεριληφθούν και οι δραστηριότητες του τα τελευταία δύο χρόνια».

Φημολογείται, ακόμα, πως το προσωπικό του ροκ σταρ είχε σαφείς οδηγίες να μην αφήσει να διαρρεύσει στη δημοσιότητα ο εθισμός του Prince στα οπιούχα φάρμακα.

Την ίδια ώρα, η μάχη για την κληρονομιά της περιουσίας του μουσικού, η οποία ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια, καλά κρατεί με την αδερφή του Tyka Nelson, να βρίσκεται σε θέση ισχύος, καθώς είναι η κοντινότερη εν ζωή συγγενής του Prince, ενώ ο τραγουδιστής δεν φαίνεται να έχει αφήσει διαθήκη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook