Μια σημαντική επιστημονική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, από 3 έως 5 Ιουνίου, από το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης.

To 1o Workshop  “Data Driven World”, έχει στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους από τα media, τη δημοσιογραφία, την εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία, τους δημόσιους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την πολιτική, με τον κόσμο των Δεδομένων.

Στη διάρκεια του 1ο Workshop “Data Driven World”, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν, πώς με τη χρήση των Δεδομένων, μπορούν να περιγράψουν και να κατανοήσουν καλύτερα ένα πρόβλημα, να αποκτήσουν ισχυρές ιδέες και να αποφασίσουν πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Το Data Workshop απευθύνεται σε όλους χωρίς προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή εμπειρίας. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των Δεδομένων και ειδικότερα σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες για να μπορέσουν να αναλύσουν καλύτερα τις τάσεις της αγοράς, σε οικονομολόγους μελετητές για την αξιοποίηση έγκυρων και τεκμηριωμένων στοιχείων σε οικονομικές μελέτες, σε στελέχη της αυτοδιοίκησης για την ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής τους, σε επαγγελματίες υγείας και στελέχη υγείας για την αξιολόγηση των πολιτικών υγείας.

Στο Workshop συμμετέχουν με διαλέξεις (lectures, handson) καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, από Επιστημονικές Κοινότητες, αλλά και από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των Δεδομένων (Google, IBM, Accenture, GPO κ.α.).

Τις εργασίες του Workshop, μπορεί να παρακολουθήσει συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευόμενων. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική πιστοποίηση.

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://uocpga.gr/ddw/