Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στα ποδοσφαιρικά των Χανίων, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Στέλιου Βαρουξάκη, του γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα της ΠΑΕ Πλατανιάς, για την προεδρεία της ΕΠΣ Χανίων, για τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Ήδη ο κ. Βαρουξάκης κινείται με επαφές σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο και η υποψηφιότητα του θα αποτελέσει μία ισχυρή παρέμβαση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων, αφού είναι αρκετά δημοφιλής μετά και τις επιτυχίες της ομάδας του Πλατανιά τα τελευταία χρόνια.   

Στην αντίθετη πλευρά κινείται και ο τωρινός Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, ο Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος επίσης κάνει επαφές προκειμένου να διατηρήσει την θέση του στις επόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Μάλιστα ακούγεται πολύ έντονα επίσης ότι εφόσον εκλεγεί ο Γιώργος Βούρβαχης, θα διεκδικήσει και την προεδρία της ΕΠΟ, με στήριξη από την πλευρά Μελισσανίδη – Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που θα προκαλέσει αναταράξεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού στα Χανιά, αφού είναι γνωστό ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε στηριχθεί από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναρριχηθεί στις υψηλές θέσεις της ΕΠΟ.

Βασική προϋπόθεση για την εκλογή του Γ. Βούρβαχη τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι να εκλεγεί πρώτα στην ΕΠΣ Χανίων. 

Όπως φαίνεται όμως θα τον δυσκολέψει πολύ η υποψηφιότητα Βαρουξάκη, αφού ο κορυφαίος αθλητικός παράγοντας των Χανίων χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, αφού και μόνο το γεγονός ότι ανέβασε για πρώτη φορά ομάδα των Χανίων στην Super League, τον κατατάσσει στα φαβορί για τις επόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook