Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Πλατανιάς πραγματοποίησε εσωτερικό φιλικό στο βοηθητικό γήπεδο του Μάλεμε με την ομάδα Κ20 του συλλόγου, διάρκειας 80 λεπτών.

Ο Γιώργος Παράσχος πέρα από το να “τσεκάρει” ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Πλατανιά είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Ισπανό Ντιντάκ Ντεβέσα, που αγωνίζεται στον πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Αιγινιακό (26 συμμ.-12 γκολ), όντας μέλος της ομάδας από τον Ιανουάριο του 2015 (10 συμμετοχές πέρσι στη Football League), αλλά και τον Ουκρανό Βιτάλι Πριντέντα, που παίζει στη Βόλιν Λουτσκ (41 συμμετοχές από το 2009-10).

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Πλατανιά πριν την άδεια για την Ανάσταση και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη του Πάσχα.

Οι συνθέσεις του φιλικού αγώνα:
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κάργας, Ιτούα Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Μουνάφο, Τσιμόντζι, Ντεβέσα, Ντίνας, Βαλεριάνος, Ανγκούλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Κουλιμπαλί, Αλκης, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς, Πάγκαλος.

Κ20: Κασωτάκης, Σέχου, Μαραγκουδάκης, Στεφανίδης, Σταθινάκης, Μ.Ρουσάκης, Ζίκο, Ε.Ρουσάκης, Παπανικολάου, Ανυφαντάκης, Γαρεφαλάκης

Έπαιξαν και οι: Κουράκης, Παπαδάκης, Κοκκάκης, Τσέλα, Μαθιουδάκης, Γιαννακίδης.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα το πρωϊ, ενώ οι παίκτες του Πλατανιά θα επιστρέψουν ξανά στο Μάλεμε την Τετάρτη του Πάσχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook