Στο παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στο Καστέλι συμμετείχε και φέτος, με δικό του πάγκο αποτελούμενο από τα προϊόντα της ομάδας, ο Κισσαμικός.

Μέλη του Δ.Σ., του τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τον πάγκο της ομάδας και δέχτηκαν αρκετά συγχαρητήρια από τους επισκέπτες του παζαριού για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στη Football League.

Ο πάγκος του Κισσαμικού είχε στηθεί έξω από τα νέα γραφεία του Συλλόγου, τα εγκαίνια των οποίων θα συνδυαστούν με εκδήλωση για τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Για μία ακόμα χρονιά η ομάδα μας συμμετείχε ενεργά στο παραδοσιακό Παζάρι που πραγματοποιείται στο Καστέλι ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Στα νέα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αναγνώστου Σκαλίδη 111 υπήρχε ο πάγκος του Κισσαμικού με προϊόντα της ομάδας, όπως t-shirts, καπέλα και σανδάλια.

Αρκετός κόσμος επισκέφτηκε το Παζάρι και πέρασε και από τα γραφεία της ομάδας μας, δίνοντας συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία στη Football League ΟΠΑΠ, στα μέλη του Δ.Σ., στον προπονητή και τους συνεργάτες του, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στον πάγκο του Κισσαμικού.

Παράλληλα η Ακαδημία του Κισσαμικού πραγματοποίησε την κλήρωση για ένα ποδήλατο με τυχερό αριθμό τον 0843.

Όσον αφορά τα νέα γραφεία του Κισσαμικού τα επίσημα εγκαίνια θα συνδυαστούν με επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Συλλόγου μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook