Η καλοκαιρινή συλλογή της Alouette προσφέρει άνεση και στυλ για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς trend-setters! Τώρα για λίγες μόνο μέρες θα βρείτε εκπτώσεις 20% σε όλη την καλοκαιρινή συλλογή!

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας στα Χανιά και στο Ηράκλειο από 4 Μαΐου έως 10 Μαΐου και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.alouette.gr!

Στη μεγάλη συλλογή ρούχων της Alouette μπορείτε να βρείτε, εμφανίσεις για κάθε γούστο και κάθε περίστασή, με το φρέσκο αλλά και urbanstyle της Alouette, από το οποίο δεν λείπει η διασκεδαστική στάση απέναντι στη ζωή!

Ντύστετους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας με τις απόλυτες infashion επιλογές, πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα Alouette!Θέλετε να απολαύσετε κι εσείς την ποιότητα της Alouette; Γίνετε πάλι παιδιά με τη συλλογή ρούχων Mumand Dad που είναι αφιερωμένη στους γονείς!

Best-seller του καλοκαιριούτα T-shirt με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από την οικογένεια  της Disney, των Looney Tunesκαι της Marvel. Μαζί τους τα Angry Birds, η Hello Kitty, οι νεράιδες  Winx, η Elsa από το Frozen, ο Hulius της Paul Frank και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν στα καταστήματα Alouette στα Χανιά και στο Ηράκλειο αλλά και στο e-shop μας!


Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alouette στα Χανιά  στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 12Α ή στο Ηράκλειο στην Λεωφόρο  Καλοκαιρινού 80 και βρείτε προτάσεις με στυλ και άποψη για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας!

Κάντε Likeστη σελίδα της Alouette στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες συλλογές και τις μοναδικές προσφορές για τα μέλη της Alouette!

*Εξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί.