Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης που προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου 2016  ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του χορηγικού προγράμματος της διοργάνωσης:

Αναλυτικά:

–       Μεγάλος Χορηγός: «Samaria» Επιτραπέζιο Νερό

–       Χορηγοί: ΑΝΕΚ LINES – Blue Star Ferries, ΙΝΚΑ super markets, INTERLIFE Ασφαλιστική

–        Επίσημοί Προμηθευτές: ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, AMSTEL Free, HIGH5 Sports Nutrition, Αρτοποιία Τσατσαρωνάκη «το Μάνα»

Το Flashnews.gr είναι επίσης χορηγός επικοινωνίας της μεγάλης εκδήλωσης

Η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους Χορηγούς και τους Χορηγούς επικοινωνίας για την υποστήριξη τους στον Μαραθώνιο της Κρήτης.   

Επίσης ανακοίνωσε τις Νέες Πρωτοβουλίες – Παροχές της Οργανωτικής Επιτροπής:

     Την δυνατότητα της απόκτησης της Φωτογραφίας του Τερματισμού, με την αποτύπωση του ονόματος και του χρόνου τερματισμού των συμμετεχόντων στις κατηγορίες των αγώνων με Χρονομέτρηση. Η απόκτηση της Φωτογραφίας του τερματισμού είναι δωρεάν. Την παραγωγή θα κάνει η ENERGY photos (www.energyphotos.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν δείγμα από τις Φωτογραφίες του Τερματισμού στον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016, μέσω του παρακάτω, συνδέσμου http://www.energyphotos.gr/search/?n=energyphotos&scope=node&scopeValue=Lc8pmM&c=photos&q=2001

    Την καλαίσθητη τσάντα πλάτης με τα λογότυπα της Διοργάνωσης και της Ο.Ε. (Βλέπε συν.)

 Τέλος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές συνεχίζονται για λίγο ακόμη μέχρι και την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, 15:00.  https://crete-marathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi . Όσες εγγραφές απομείνουν θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Το κέντρο εγγραφών θα λειτουργεί από τις 10:00 – 20:00  στο Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook