“Δύο μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού αναμένεται να προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες για την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου της Σητείας”, αποκάλυψε η διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, η γιατρός κα. Ελένη Μαυρομάτη στο Ράδιο Κρήτη και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πυξίδα του Κώστα Συλιγάρδου.

Αναφορικά με το γεγονός ότι η Παθολογική Κλινική αναγκάστηκε να κλείσει την Μεγάλη Εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πάρουν άρων – άρων εξιτήριο, η κα. Μαυρομάτη παραδέχθηκε ότι παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της Κλινικής λόγω της ασθενείας ενός ιατρού και με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν οι εφημερίες.

Ωστόσο, η κα. Μαυρομάτη ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα στη λειτουργία της κλινικής ήταν μεμονωμένο και περιστασιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν αποδεκατίστηκε η Κλινική”, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκηρυχθούν δύο μόνιμες θέσεις για την Παθολογική Κλινική και συγκεκριμένα μια θέση καρδιολόγου και μία θέση χειρουργού.

Τέλος, η κα. Μαυρομάτη υπογράμμισε ότι το νοσοκομείο της Σητείας δεν είναι ακάλυπτο από ιατρικό προσωπικό, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, εκτίμησε ότι, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, δεν πρόκειται να παρατηρηθούν προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook