Με το δεξί μπήκε η νέα τουριστική περίοδος για τον ΚΑΗΚ “ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ”,σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας ,επιβεβαιώνοντας τις θετικές εκτιμήσεις.

Η άνοδος της τάξεως είναι σημαντική, αφού εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για διψήφιο νούμερο, αυτό προσεγγίζει το 20% και στηρίζεται σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Πλιάκα στην αγορά της Ρωσίας, αλλά και την πάντα πολλά υποσχόμενη αγορά του γειτονικού Ισραήλ.

Αν και το θέμα της έκδοσης visa εξακολουθεί να αποτελέι τον νούμερο ένα “πονοκέφαλο” για τις Ελληνικές Αρχές, στην Ρωσική αγορά, ο ρυθμός που έχει δοθεί εξαιτίας των κλειστών σε μεγάλο βαθμό αγορών της Τουρκίας και της Αιγύπτου, δίνει το προβάδισμα των επισκεπτών αυτών στο ανοδικό σερί που φαίνεται να έχει στηθεί για τον Κρητικό τουρισμό.

“Οι αγορές της Ε.Ε παραμένουν σταθερές σε ικανοποιητικά νούμερα αφίξεων, που άλλωστε απο πέρυσι είχαν ενισχυθεί σημαντικά”, υπογραμμίζει ο κ.Πλιάκας, που τώρα περιμένει το κρίσιμο πρώτο 15νθήμερο του Μάη για την εξαγωγή περισσότερο ασφαλών συμπερασμάτων.

Σε ερώτηση μας για το “πώς κινήθηκε η εσωτερική αγορά τις ημέρες του Πάσχα και της Μεγάλης Εβδομάδας, γενικότερα”,
ο ίδιος μίλησε για πτώση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, ως ενδεικτικό της γενικότερης κάμψης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook