Παραμονή της γιορτής της μητέρας η Μama Mia κάνει πρεμιέρα...

Από το Σάββατο 7 Μαΐου και κάθε Σάββατο στις 18:30 η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης έρχεται να μας γεμίσει τα απογεύματά μας με αρώματα και γεύσεις της μαμάς, που είναι μόνο μία. (Επανάληψη της εκπομπής κάθε Κυριακή στις 15:30)

Η νέα εκπομπή “Mama mia” με παρουσιάστρια την Εύα Παρακεντάκη, μαμά η ίδια αλλά και λάτρης της ωραίας κουζίνας, θα μας κάνει γευστικά ταξίδια και θα μας μάθει τα μυστικά που κάνουν πάντα τόσο νόστιμο και μοναδικό το φαγητό της μαμάς.

Η Εύα Παρακεντάκη έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια ζαχαροπλαστών, έχει βιώσει όλες εκείνες τις «μαγικές» στιγμές που συμβαίνουν στο εργαστήρι ενός ζαχαροπλαστείου – φούρνου μέχρι να φτάσει η γλυκιά απόλαυση στο πιάτο μας.

Αυτός ήταν και ο λόγος για να λατρέψει και η Ευα τη μαγειρική αλλά και τη ζαχαροπλαστική και να ασχοληθεί μέχρι σήμερα με την μεγάλη της αγάπη.

Δημιούργησε το δικό της foodblog, γιατί θέλησε να μοιραστεί τις συνταγές αλλά και τους πειραματισμούς της με τον κόσμο.

Η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης έρχεται τώρα να της δώσει το βήμα για να μοιραστεί με ακόμα περισσότερους όλες εκείνες τις γνώσεις αλλα και τα πολύτιμα μυστικά της Κουζίνα της.

Κάθε εβδομάδα θα μαγειρεύει για εσάς, θα αγγίζει με τη μαγική της κουτάλα τις συνταγές από όποια χώρα και να προέρχονται και θα τις μεταμορφώνει σε Ελληνικές….Και αυτές που προέρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδας σε Κρητικές!

Με ντόπια άριστα προϊόντα που η ίδια βάζει στο σπίτι της! θα προσπαθήσει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη !

Με πιάτα «ευκολάκια-νοστιμάκια», σνακ «στο τσακ μπαμ» αλλά και «τρέχουν τα σάλια μας» γλυκά.