Μετά τον Φανούρη Γουνδουλάκη ο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Πλατανιά.

Ο Σέρβος μέσος, που είχε 21 συμμετοχές και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και στη συνέχεια δήλωσε ότι επιθυμούσε πολύ να παραμείνει στη χανιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια με τον Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς. O Σέρβος μέσος της ομάδας μας, που φέτος είχε 21 συμμετοχές και δύο ασίστ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: “Το να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πλατανιά ήταν κάτι που το επιθυμούσα πολύ και για αυτό ήθελα να μείνω για παραπάνω από έναν χρόνο. Αυτό έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το νέο συμβόλαιο που υπογράψαμε. Ελπίζω η νέα σεζόν να είναι ακόμα περισσότερο επιτυχημένη από την φετινή. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον κόουτς κ.Παράσχο, αλλά και όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook