Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της ΠΝΟ για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Τρίτης, εκατοντάδες ταξιδιώτες μεταξύ των οποίων και εκδρομείς του Πάσχα αλλά και πολλοί φοιτητές, έσπευσαν στα λιμάνια για να μπορέσουν να ταξιδέψουν σήμερα με τα πλοία της γραμμής και να μην "εγκλωβιστούν" στην Κρήτη.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, επικρατεί πανικός από εκατοντάδες "υποψήφιους" επιβάτες που έσπευσαν να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και να ταξιδέψουν με τα πλοία σήμερα αντί για το Σαββατοκύριακο όπου είχαν επιλέξει να αναχωρήσουν από το νησί.

Ο συνωστισμός ωστόσο που παρατηρείται στο λιμάνι του Ηρακλείου, μαρτυρεί ότι κάποιοι εκ των εκδρομέων δεν θα καταφέρουν να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο της αναχώρησης και θα "εγκλωβιστούν" στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα, όπου έγινε γνωστή η εξαγγελία της απεργίας της ΠΝΟ, στην παραλιακή του Ηρακλείου, στο δρόμο προς το λιμάνι, παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφουζιο ενώ οι "ουρές" των οχημάτων έφτασαν μέχρι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Λίγο καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζεται και στο λιμάνι των Χανίων, καθώς αν και έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος που επιθυμεί να αναχωρήσει με το σημερινό δρομολόγιο για το λιμάνι του Πειραιά, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι πιο διαχειρίσιμη.

Μέχρι στιγμής η αλλαγή των εισιτηρίων γίνεται κανονικά ενώ το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει με πληρότητα 100% και με μικρή καθυστέρηση λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook