Το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε, πρόσφατα, την διεξαγωγή της 1ης Προγραμματικής Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το διήμερο 14-15 Μαΐου, στο πλαίσιο του διαλόγου για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας, του Μεταρρυθμιστικού Κέντρου, της Ανανεωτικής Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας.

Σκοπός της συνδιάσκεψης είναι η συγκρότηση της πολιτικής πρότασης της σύγχρονης ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας για το ξεπέρασμα της κρίσης και τη νέα εθνική αναπτυξιακή στρατηγική.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις, σε κάθε νομό της χώρας, με ομιλητές εκπροσώπους των φορέων που συγκροτούν την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΔΗΜ.ΑΡ., Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία).

Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με το ανωτέρω θέμα αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ, στον ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (παραλιακή λεωφόρος), στις 7:00 το απόγευμα.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, Καθηγητής, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΧΙΑΝΑΚΗΣ, μέλος του Περιφερειακού Συντονιστικού Συμβουλίου Κρήτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΜ.ΑΡ.)

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, μέλος του Περιφερειακού Συντονιστικού Συμβουλίου Κρήτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ)
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook