Η Βικτόρια Χίσλοπ έρχεται από την Αγγλία ξανά στην Κρήτη και από σήμερα το «Νησί» ανοίγει ξανά τις πόρτες του και γυρνάει τον χρόνο πίσω. Η τηλεοπτική σειρά του Mega που καθήλωσε το ελληνικό κοινό και τώρα ετοιμάζεται να έχει την ίδια απήχηση και στις χώρες που έχει πουληθεί στο εξωτερικό θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από την έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα στο παλιό ενετικό λιμάνι.
   
Μπορεί κάποιοι από τους δημιουργούς της σειράς να έριξαν ένα ρόδο στη θάλασσα και να είπαν «αντίο» όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, όμως ορισμένοι από αυτούς σήμερα επιστρέφουν και πάλι.

Η υπερπαραγωγή του Mega (με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Μάινα, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφίδα, Γιάννη Στάνκογλου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τάσο Νούσια, Θοδωρή Κατσαφάδο και το υπόλοιπο καστ) μπορεί να κέρδισε το κοινό, όμως τώρα μέσα από την έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να γνωρίσει την άλλη πλευρά της σειράς, αλλά και στους συμμετέχοντες να θυμηθούν τις στιγμές που πέρασαν στο πλατό και τη μεταμόρφωσή τους από τους αδελφούς Αλαχούζου.

Η Βικτόρια Χίσλοπ, που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα ζωντανεύοντας το βιβλίο της στη μικρή οθόνη, τώρα θα καλωσορίσει τον κόσμο στην έκθεση που δημιουργήθηκε με τις μακέτες που είχαν φτιαχτεί προκειμένου να στηθεί η «Πλάκα».

Ο Αντώνης Χαλκιάς, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες, μας είπε: «Στην έκθεση που έχει στηθεί υπάρχουν οι μακέτες, φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα, οι προσθετικές μακιγιάζ που μεταμόρφωναν τους ηθοποιούς από τους αδελφούς Αλαχούζου, αλλά και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά».

Οπως είναι φυσικό, από αύριο οι περισσότεροι συντελεστές, αλλά και εκπρόσωποι του καναλιού θα φροντίσουν να δώσουν το «παρών» προκειμένου να ζήσουν ξανά τη μαγεία του «Νησιού» από μια διαφορετική οπτική γωνία. Μαζί τους θα βρίσκονται και αρκετοί κάτοικοι της Κρήτης που θέλουν να δουν από κοντά την έκθεση, η οποία προβλέπεται να αυξήσει την τουριστική κίνηση στο νησί.

espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook