Ένα road trip 8 ημερών διοργανώνει το Travel Massive στην Κρήτη με σκοπό να προβάλει το νησί και να το αναδείξει σε προορισμό τεσσάρων εποχών.

Το Road Trip φιλοξενείτε σε 4 διαφορετικές πόλεις της Κρήτης από τις 07 Μαΐου έως και τις 14 Μαΐου 2016 σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Ιεράπετρα αντίστοιχα. 

Συγγραφείς, φωτογράφοι, τουριστικοί ρεπόρτερ, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού και επιτυχημένοι  δημοσιογράφοι κοινωνικών δικτύων  θα προβάλουν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Κρήτη. 

Μέσα από αυτό το δίκτυο, με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουν να προωθήσουν την Κρήτη ως έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Το θέμα για το 2016 είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμος στόχος και πρόκληση για μας είναι να βρούμε έναν τρόπο για να προσελκύσουμε  τουρίστες  να έρθουν στην Κρήτη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή. 

Δείτε το πρόγραμμα του road trip και τα σημεία που επισκέπτονται                                                                                

To Travel Massive αποτελεί ένα παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό δίκτυο από επαγγελματίες του τουρισμού και travel bloggers με chapters σε πάνω από 115 πόλεις στον κόσμο. Τα μέλη του έχουν δωρεάν δικαίωμα συμμετοχής στα events του,  όπου αναπτύσσουν εποικοδομητικά το networking, ενώ η λειτουργία των chapters του στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή των μελών του.

Το TravelMassive.com συγκεντρώνει τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδίων, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη του αποτελούνται από  ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής  βιομηχανίας που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως. 

Στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης επίσκεψης στο Ρέθυμνο θα συζητηθούν και θα προγραμματιστούν ενέργειες προσέλκυσης νέων αγορών,  με στόχο να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερη αναγνωρισιμότητα από το εξωτερικό η  ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 18.30  στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης – Πινακοθήκη Κανακακι στην οδό  Μεσολογγίου, πραγματοποιείται εκδήλωση κατά την οποία οι επαγγελματίες καλεσμένοι θα εκφράσουν τις απόψεις τους για τις προοπτικές αυτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook