Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Αργολίδας η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία μια νεαρή γυναίκα λήστεψε στη μέση του δρόμου έναν υπερήλικα, ρίχνοντάς τον από το μηχανάκι του για να μπορέσει να του αρπάξει τα χρήματα που είχε μόλις κάνει ανάληψη από τράπεζα! Ωστόσο, δεν πρόλαβε να τα χαρεί.

Η ασυνήθιστη ληστεία έγινε στο Αργολικό με δράστιδα μια 34χρονη Ελληνίδα που παρακολουθούσε το 81χρονο θύμα της μόλις βγήκε από το υποκατάστημα.

Μόλις ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και ξεκίνησε, όρμησε κατά πάνω του, τον πέταξε στο έδαφος και, καθώς ο ηλικιωμένος ήταν ανήμπορος να κουνηθεί, του άρπαξε από την τσέπη 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκε! Όμως, ο 81χρονος συγκράτησε τα χαρακτηριστικά της και έδωσε σαφή περιγραφή τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ναυπλίου, οι οποίοι κατάφεραν να ανακαλύψουν την 34χρονη λησταρχίνα εντός των ορίων του αυτοφώρου και να την συλλάβουν.

*** Περίπου 2000 ευρώ ήταν και η λεία της ληστείας που έγινε το πρωί του Σαββάτου σε ένα πρατήριο καυσίμων στον κόμβο Μουσθένης της Εγνατίας οδού,στην Καβάλα.

Οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον μοναδικό υπάλληλο του καταστήματος, άρπαξαν τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν. Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της περιοχής, τα ίχνη τους δεν βρέθηκαν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook