Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) κατά το έτος 2015 αύξησε τις πολιτιστικές και αθλητικές του δράσεις και εκδηλώσεις θεαματικά.

Στόχος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. τα επόμενα χρόνια είναι να διοργανώσει ακόμα περισσότερες, πιο απαιτητικές αλλά και με μέγιστη εξωστρέφεια σε όλη την περιφέρεια του Δήμου και να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες.

Προκειμένου αυτό να γίνει εφικτό ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. καλεί όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν εθελοντικά στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να γίνουν ενεργά μέλη της εθελοντικής κοινότητας του.

 Κάθε εθελοντής θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε όποια δράση ή εκδήλωση αυτός επιθυμεί. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μητρώο εθελοντών Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. που θα μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε πολιτιστική ή αθλητική δράση και εκδήλωση επιτυχώς όσο μεγάλη και αν είναι.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τις συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες αιτήσεις συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή εναλλακτικά να τις παραδώσουν στα γραφεία του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., εντός της Κουνδουρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Ρ. Καπετανάκη 18, 72100 Άγιος Νικόλαος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook