Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης συγκαταλέγεται στα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, που θα παρευρεθούν στα τουρνουά 3×3 του καλοκαιριού, που θα γίνουν σε Ηράκλειο, Γαλάτσι και Χανιά.

Ο Χανιώτης άσος της Νέας Κηφισιάς, που ξεκίνησε τη σημαντική του καριέρα από τον Κύδωνα Χανίων, δήλωσε τα εξής: «Τα 3Χ3 είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να συμβεί στο μπάσκετ, από την άποψη, ότι μπορούν να συμμετέχουν 1000 παιδιά, 1000 άνθρωποι. Σε αυτά τα τουρνουά, μπορούν όλοι να αθληθούν και να παίξουν απέναντι σε παίκτες της Α1 και της Ευρωλίγκα. Δίνει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ. Τα 3Χ3, βοηθούν πάρα πολύ στην ανάπτυξη του αθλήματος και εμείς οι αθλητές, έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε το παρών».

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook