Βρήκε τον μπελά του ένας 30χρονος Αλβανός που προσπάθησε να υπερασπιστεί μια νεαρή η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην Πάτρα. Οι δυο δράστες, θείος και ανιψιός, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και ρπσοπάθησαν να τον πατήσουν με το αυτοκίνητό τους! Και, σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε στα…  κρατητήρια για παράνομη διαμονή στη χώρα!

Ο άτυχος αλλοδαπός που εργάζεται ως ντελίβερι σε κατάστημα με φαγητά, αυτοκινήτου ενοχλούσαν με χυδαίο τρόπο  μια νεαρή γυναίκα με μηχανάκι που σταμάτησε δίπλα τους στο κόκκινο φανάρι κλείνοντάς της το δρόμο. Όταν, όμως, επιχείρησε να τους βάλει στη θέση τους, εκείνοι βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν! Καθώς έπεσε στο οδόστρωμα,  ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του αναπτύσσοντας ταχύτητα!

Ο 30χρονος πρόλαβε να παραμερίσει, αλλά το αυτοκίνητο χτύπησε το μηχανάκι του προκαλώντας του σημαντικές ζημιές. Όταν ο αλλοδαπός κατήγγειλε το περιστατικό στο Γ΄ αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί τον… συνέλαβαν επειδή δεν είχε έγγραφα! Συνέλαβαν, όμως, και τους δράστες, έναν 50χρονο και τον κομμωτή ανιψιό του, για τον οποίο είχε παρέλθει το αυτόφωρο όταν εντοπίστηκε. Όμως, θα παραπεμφθούν και οι δυο για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

protothema