Συνέντευξη έδωσε χθές ο Προεδρος της ΕΠΣ Χανιων κ. Γιώργος Βούρβαχης στον ραδιοφωνικό σταθμό Χανιά Sport FM 102.7 στην εκπομπή του Μαρσέλ Κατσάνι «Μιλάμε στην Μπάλα» αναφορικά στο θέμα των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣ Χανιων αλλά και την πιθανή υποψηφιότητα του για την ΕΠΟ.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο Γ. Βουρβαχης επιβεβαίωσε την πληροφορία που ακούγεται τον τελευταίο καιρό αναφορικά στην υποψηφιότητα του Στέλιου Βαρουξάκη στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης και σημείωσε οτι θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του προκειμένου να τοποθετηθεί.

Ο Προεδρος της ΕΠΣ Χανιων απάντησε και για το θέμα της υποψηφιότητας του για την ΕΠΟ, όπου επανέλαβε, όπως και στο παρελθόν, οτι υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του.

Ο Μανωλης Κονταρος οι υποψηφιότητες και ο “κλεφτοπόλεμος”

Αξιοπερίεργη ωστόσο είναι η αναφορά του κ. Γ. Βούρβαχη για τον γνωστό καλλιτέχνη Μανωλη Κονταρό, στο ξεκίνημα του βίντεο παρακάτω.

Ο κ. Βουρβαχης είπε οτι ο μόνος υποψήφιος αντίπαλος που αναγνωρίζει για τις εκλογές είναι ο Μ. Κονταρος και με αμηχανία ανέφερε οτι ο καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα κανει “κλεφτοπόλεμο, γυρίζει γύρω γύρω στα Σωματεία, κάνει, δείχνει, τάζει κλπ”. 

Δείτε την συνέντευξη:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook