Την πόρτα του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του 5χρονου, ο οποίος κατασπαράχθηκε από δύο ροτβάιλερ ανήμερα του Πάσχα, στην Κοζάνη, πέρασε χθες η τραγική μητέρα. Κλήθηκε ως μάρτυρας για να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση, δηλώνοντας παράλληλα παράσταση πολιτικής αγωγής.

Στην κατάθεσή της, η μητέρα προχώρησε σε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τα όσα έγιναν τη μοιραία μέρα. Ο δικηγόρος της, Ζήσης Βρίκος, μετέφερε στους δημοσιογράφους ότι η μητέρα είπε στις Αρχές πως όλα έγιναν μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. “Η ίδια δεν ήταν παρούσα στο συμβάν. Είχε μπει μέσα στο σπίτι για να ετοιμάσει καφέδες. Είχε ξαναπάει με το παιδί της στο σπίτι του 72χρονου, αλλά ο πεντάχρονος ουδέποτε είχε έρθει σε επαφή με τα σκυλιά” είπε ο δικηγόρος.

Η μητέρα έχει την υποψία ότι τα σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή από το χώρο όπου βρίσκονταν μετά την επίσκεψη ενήλικα, ο οποίος δεν έκλεισε σωστά την πόρτα τους. Θεωρεί ότι ο 5χρονος γιος της δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην απελευθέρωση των σκυλιών, κυρίως λόγω της απόστασης μεταξύ του σημείου που διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν της επίθεσης των ροτβάιλερ και του μέρους που φυλάσσονταν τα σκυλιά.

Επιπροσθέτως, ισχυρίζεται πως το παιδί της δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, λόγω της δύναμης που θα έπρεπε να ασκήσει. Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως η μητέρα, στην πρόσπαθειά της να σώσει το παιδί της, τραυματίστηκε και η ίδια, με αποτέλεσμα να της κάνουν ράμματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook