Ο Νέος Κισσαμικός στους Προπαίδες και το Καλτσέτο στα Τζούνιορ αναδείχθηκαν πρωταθλητές μετά τους τελικούς που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Στη Σούδα και σε έναν συναρπαστικό αγώνα ο Νέος Κισσαμικός επικράτησε 4-2 του Μινωταύρου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο του σκόρερ Καστανοπουλάκη, που πέτυχε τρία γκολ.

Στο 8’ ο ταλαντούχος επιθετικός της κισσαμίτικης ομάδας άνοιξε το σκορ, αλλά ο Μινώταυρος ανέβασε την απόδοσή του και έφερε… τούμπα το ματς με τους Μαναρώλη (18’) και Στόιτσο (22’).

Το γρήγορο γκολ του Καστανοπουλάκη με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο (31’) άλλαξε τη ροή του ματς και ο Ν. Κισσαμικός με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε να φτάσει και στην ανατροπή με εξαιρετικό γκολ του Γοναλάκη στο 46’. Στη συνέχεια ο Κατερουδάκης με τις αποκρούσεις του απέτρεψε την ισοφάριση και τελικά δύο λεπτά πριν το τέλος ο Καστανοπουλάκης ευνοήθηκε από τις κόντρες και ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου για το τελικό 2-4.

Διαιτητής: Στρατιδάκης
Βοηθοί: Γαλάνης-Σαρικάκη

Μινώταυρος (Δημήτρης Κατσαβριάς): Κλωθάκης, Σούλκε, Τσάλα, Βροντάκης, Κογιαννάκης, Μωραϊτάκης, Μαναρώλης, Νικολάου, Στόιτσος.

Έπαιξαν και οι Κασιμάτης, Αγγελάκης, Σερβάκης, ενώ στον πάγκο ήταν και οι Κυμινουλάκης, Μανούσος, Αποστολάκης.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Κατερουδάκης, Πολυχρονάκης, Γ. Κουνελάκης, Πολίτης, Ηλιάκης, Πατεράκης, Γοναλάκης, Στ. Κουνελάκης, Καστανοπουλάκης.

Έπαιξαν και οι Χριστοφοράκης, Ραϊσάκης, Κουτρουμπίλιας, Γεωργουδάκης, ενώ στον πάγκο ήταν και οι Σγουρομάλλης, Χατζάκης, Στρατάκης, Σπανουδάκης, Σημαντηράκης.

*Ο μικρός τελικός Νέος Ηρακλής-Πανακρωτηριακός δεν έγινε αφού δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες

Στα πέναλτι πήρε τον τίτλο στα Τζούνιορ το Καλτσέτο

Το Καλτσέτο πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του όσον αφορά τα πρωταθλήματα υποδομής, αφού επικράτησε στα πέναλτι του ΙΝΚΑ με συνολικό σκορ 6-5.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, με τον Κρομμυδάκη στο 9’ να βάζει μπροστά το ΙΝΚΑ και τον Πατεράκη να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε (47’).

Στα πέναλτι το Καλτσέτο ήταν πιο εύστοχο και επικράτησε με 5-4. Η σειρά των πέναλτι:

Πολιτάκης δοκάρι
Καρύγιαννης 0-1
Παπάζογλου 1-1
Κρομυδάκης 1-2
Πατεράκης 2-2
Τσιβουράκης άουτ
Λαγογιάννης 3-2
Κούμπουλα 3-3
Κλάδης 4-3
Θωμαδάκης 4-4
Γοναλάκης 5-4
Λεφάκης απέκρουσε ο Λουκάκης

Διαιτητές: Κουρκουμελάκης-Στ. Αποστολάκης

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Λουκάκης, Κλάδης, Κρίστο, Πατεράκης, Παπάζογλου, Πολιτάκης, Γοναλάκης, Λαγογιάννης (αρχική σύνθεση), Αλεξανδρόπουλος, Τσεσμελής, Βαλυράκης, Κουκιανάκης

ΙΝΚΑ (Δημήτρης Καπανέρης): Πρωτοπαπαδάκης, Κατσιφαράκης, Λεφάκης, Νταγιάκος, Τσιβουράκης, Κρομμυδάκης, Καρύγιαννης, Κούμπουλα (αρχική σύνθεση), Κοπάτσι, Σκαράκης, Μαλαμαδάκης, Γ. Αρχαγγελάκης, Μ. Αρχαγγελάκης, Θωμαδάκης.

3ος ο Μινώταυρος 

Στον μικρό τελικό με γκολ των Στόιτσου (15’) και Φουντουλάκη (30’) ο Μινώταυρος νίκησε 2-0 τον Πανακρωτηριακό, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Διαιτητές: Στ. Αποστολάκης-Κουρκουμελάκης

Μινώταυρος (Θάνος Αγγέλης): Κοκολογιαννάκης, Εξαρχος, Στόιτσος, Δάμο, Σταυρίδης, Κοτζαμιχάλης, Κανιαμός, Φουντουλάκης (αρχική σύνθεση),  Μαρουλάκης, Ζαχαριουδάκης, Γιαούπι, Βασιλάκης, Τσαούσι, Ευθυμάκης, Πετρογλάκης

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Ζερβουδάκης): Καντουνατάκης, Φίσερ, Εμ. Ροζάκης, Λαμπρινός, Καλαϊτζής, Μακράκης, Καλπάκης, Καρακαλίδης (αρχική σύνθεση), Κοκολογιάννης, Πολιτάκης, Διαμαντάκης, Μυλωνάς, Ηρ. Ροζάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook