“Ας ελπίσουμε να γυρίσουμε σώοι…” Και με αυτή την ευχή, ο Αντώνης Τσαπατάκης έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία με τα παιδιά του World Party Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη, που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι.

Ο Σάκης Τανιμαδής και ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψαν στο χαλιφάτο της χλιδής, στο Ντουμπάι, αυτή τη φορά μαζί με τον Χανιώτη παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη.

Με την ευχή του Αντώνη “Ας ελπίσουμε να γυρίσουμε σώοι…” ξεκίνησε μια πραγματικά ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία την οποία απόλαυσαν οι ίδιοι αλλά όπως φάνηκε απολαύσαμε και εμείς ως θεατές.

Ο Σάκης με τον Γιώργο αποφασίζουν, για να σπάσει ο πάγος, να “πετάξουν” τον Αντώνη από έναν ουρανοξύστη στο κέντρο του Ντουμπάι, όμως δεν ξέρουν ότι ο Αντώνης “δεν μασάει” και το κάνει ευχαρίστως!

Στη συνέχεια, όλοι μαζί κάνουν σκι στο κέντρο της ερήμου! Συγκεκριμένα επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο (!) της περιοχής και να εξασκήσουν το ταλέντο τους στους 40 βαθμούς Κελσίου!

Ένας ακόμη από τους λόγους που φημίζεται το Ντουμπάι, είναι η υπερβολική χλιδή, καθώς και η δυσκολία να μπει κανείς σε πολλά από τα κτήριά του. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του World Party, η οποία, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ειδική στις μεταμφιέσεις! Στόχος, το πολυδιαφημισμένο Burj Al Arab!

Οι μέρες ωστόσο περνούν και η προπόνηση του Αντώνη δεν μπορεί να περιμένει. Προκειμένου να τεστάρουν την ετοιμότητά του εν όψει Ρίο, ο Σάκης με τον Γιώργο αποφασίζουν να βουτήξουν και αυτοί στην πισίνα για έναν αγώνα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς τους.

Ένα μοναδικό επεισόδιο που προβλήθηκε χθες και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τη δύναμη ψυχής του Χανιώτη αθλητή αλλά και την όρεξή του να μπαίνει σε… νέες περιπέτειες χωρίς να διστάζει.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook