Μια σημαντική εβδομάδα στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά καυτά ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ είναι αυτή που θα μπει από αύριο. 
Στην κρητική ομάδα την ίδια ώρα που προετοιμάζονται για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» , μία ημέρα νωρίτερα θα πρέπει να δώσουν ίσως την πιο σημαντική μάχη (μέχρι και την επόμενη) για να σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα χωρίς την διεξαγωγή των πλέϊ οφ. 
Την Τρίτη στις 5 το απόγευμα συνεδριάζει η Ένωση Β΄- Γ΄Εθνικής και δύο από τα κεντρικά θέματα στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης είναι η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Football League για τη σεζόν 2010-2011 καθώς και ο ορισμός της διεξαγωγής των πλέϊ οφ ανόδου τα οποία ο πρόεδρος της Ένωσης Β΄- Γ΄Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης θα προτείνει να διεξαχθούν στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 
Για να οριστούν όμως τα πλέϊ οφ θα πρέπει η Ένωση να ξεπεράσει τις έντονες αντιδράσεις των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες (ΟΦΗ , Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, και Διαγόρας αφού τα Τρίκαλα έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα). 
Ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί να παίξει πλέϊ οφ μέσα στο κατακαλόκαιρο και την ίδια ώρα που σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν αυτός να μπει σε διαδικασία να διεκδικήσει την άνοδο του μέσα από αυτούς τους αγώνες. Παράλληλα στην κρητική ομάδα δεν δέχονται με καμία κυβέρνηση να αποχωριστούν την έδρα τους και να μετακομίσουν στην Αθήνα για τα πλέϊ οφ. 
Την ίδια άποψη έχει εκφράσει με επίσημη ανακοίνωση του ο Διαγόρας που ζητάει να διεξαχθούν τα πλέϊ οφ τέλη Αυγούστου με τα καινούργια ρόστερ των ομάδων κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. 
Από την άλλη και η Δόξα Δράμας με δηλώσεις του προέδρου της κ. Σάμιου έχει δηλώσει την αντίθεση της στην διεξαγωγή των πλέϊ οφ αυτή την περίοδο , ενώ ο Λεβαδειακός παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Γιάννης Κομπότης αφήνει να διαρρέει ότι δεν προτίθεται η ομάδα του να κατέβει στα πλέϊ οφ φαίνεται ότι παίζει καθαρά ένα παιχνίδι τακτικής από την στιγμή που οι παίκτες της ομάδας του είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν σταματήσει τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. 
Όπως και να χει λοιπόν και χωρίς να γνωρίζει κανείς πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ θα πρέπει να ετοιμάζεται για μια ακόμη εβδομάδα μάχης στην οποία όλη στην κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι θα βγουν κερδισμένοι και θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου χωρίς την διεξαγωγή των πλέϊ οφ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook