Έβαλαν στοπ στη δράση δύο απατεώνων, μιας 30χρονης γυναίκας και ενός 37χρονου άντρα στα Χανιά

Υπόθεση απάτης με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων στα Χανιά και την υπόλοιπη Επικράτεια., αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στα Χανιά. Πίσω από την απάτη κρύβεται ένας 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρωσίας και μια 30χρονη αλλοδαπή υπηκόος Αρμενίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών, απάτη και παράβαση της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον ο 37χρονος συνελήφθη για δήλωση ψευδή στοιχεία ταυτότητας

Αγορές και διαμονή σε ξενοδοχείο με πλαστές πιστωτικές κάρτες

Ειδικότερα, χθες  το μεσημέρι ενημερώθηκαν, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σχετικά με την προσπάθεια εξόφλησης διαμονής σε ξενοδοχείο σε περιοχή του Δήμου Χανίων, με την χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετέβησαν στο εν λόγω ξενοδοχείο και αφού εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, στη συνέχεια τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, προέβησαν σε εξόφληση της διαμονή τους σε ξενοδοχείο και πραγματοποίησαν συναλλαγές σε καταστήματα  και υπηρεσίες ξενοδοχειακής μονάδας, συνολικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ χρησιμοποιώντας  πλαστή κάρτα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 8 κάρτες, οι οποίες ήταν εμφανώς πλαστές.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 09.03.2016 έως 10.05.2016 οι δύο αλλοδαποί με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών «κάρτες κλώνους», προέβησαν σε συναλλαγές με ξενοδοχεία και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κρήτης αλλά και της Επικράτειας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook