Ιδανική ήταν η επιστροφή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο… σπίτι του, αφού επικράτησε με 9-8 του Πανιωνίου, κάνοντας άλμα για την είσοδό του στον όμιλο ανόδου.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο κολυμβητήριο Χανίων ο ΝΟΧ με αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό του πήρε την πολύτιμη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να κερδίσει μία θέση εκ των δύο που οδηγούν στον όμιλο ανόδου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για το παιχνίδι:

Αγκαλιά με μια θέση στον όμιλο ανόδου και της διεκδίκησης για την επιστροφή στην Α1 Εθνική κατηγορία μετά από τρία χρόνια βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES!

Στην επιστροφή του μετά από πολλούς μήνες στη φυσική του έδρα, το κολυμβητήριο Χανίων, επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με σκορ 9-8 του Πανιωνίου και πλέον διατηρεί το μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του για να κερδίσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχοντας την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου που έδωσε μαζικά το παρόν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου κατάφερε στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο να σφραγίσει τη νίκη αξιοποιώντας καλύτερα από τον Πανιώνιο τις επιθέσεις της, ενώ είχε την ευτυχία να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Στράτο Λεβεντάκη ο οποίος με τις αποκρούσεις και την καταπληκτική του εμφάνιση πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Το ματς επιβεβαιώθηκε από το ξεκίνημα πως ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Άλλωστε τα τρία από τα τέσσερα οκτάλεπτα τελείωσαν ισόπαλα, όμως ο ΝΟΧ ήταν πιο ουσιαστικός στην δ’ περίοδο επικρατώντας με επί μέρους σκορ 2-1 και κατακτώντας έτσι τη νίκη με 9-8.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, που είχε πολλή ένταση, αποβλήθηκαν αρχικά ο βοηθός προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, Γιάννης Ζαγουράκης και στη συνέχεια ο Ηλίας Μαχαίρας.

Πλέον, ο ΝΟΧ φτάνει τους 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές στην Α2 και με σωστή διαχείριση μπορεί να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο πλαίσιο της α’ φάσης του πρωταθλήματος κατακτώντας την 1η θέση του ομίλου. 

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κατσώνης

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 3-3, 2-1

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Φύταλης 1, Μπιτσάκης, Μάλης, Μπαριωτάκης 3, Βιζυράκης 3, Μαραγκουδάκης, Μανιουδάκης, Μητράκης, Μυγιάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Παρασκευόπουλος, Μανώλης, Λυκάρης, Αθανασίου, Τσακιράκης 4, Ψύχος, Αγκόρτσας 2, Γεωργακόπουλος 1, Τοροσιάδης, Κόλλιας, Παπαδογιάννης, Κωνσταντόπουλος 1, Γαβαλάς.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook