Για μια ακόμα φορά το Τμήμα Κωπηλασίας του  Ναυταθλητικού Ομίλου  ΣΟΥΔΑΣ (ΝΑΟΣ), αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο, κατάφερε να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχοντας στις αποσκευές του  σημαντικές διακρίσεις..

Δύο 5ες, δύο 6ες,μία 9η, και μία 13η θέση γύρισαν τα έξι (6) πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά την 6-7 και 8 Μαΐου 2016 , με τη συμμετοχή 27 ομίλων και 460 αθλητών (αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε αθλητές ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών), τα οποία  κατάφεραν να πλασαριστούν σε τέσσερις  μεγάλους τελικούς  και ένα  μικρό,  να πραγματοποιήσουν  μια εξαιρετική παρουσία και να αποκομίσουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες καθώς και ευμενή σχόλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

•   5η  Πανελλήνια Θέση:  Σκιφ (1Χ) νεανίδων  με την    ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (κορασίδα)

•   5η  Πανελλήνια θέση:  Διπλό σκιφ (2Χ) κάτω των 23 με τους ΓΕΡΑΚΑΚΗ ΑΚΥΛΛΑ και  ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ                                             

•    6η  Πανελλήνια Θέση:  α) Σκιφ (1Χ) εφήβων με τον ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ
                                             
 β)  Τετραπλό σκιφ (4Χ) ανδρών με τους ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΓΕΡΑΚΑΚΗ ΑΚΥΛΛΑ και ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ 
•    9η  Πανελλήνια Θέση :  σκιφ (1Χ) εφήβων ο παίδας ΒΑΒΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

•    13η Πανελλήνια Θέση:  σκιφ  (1Χ) νεανίδων  με την: ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ηλικίας μόλις 15 ετών)       

Την αποστολή των οκτώ  (8) αθλητών  της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν  οι  προπονητές κ.  Δάνος Χωματάς και Μιχαήλ Καποκάκης ,  η  Γεν. Γραμματέας  κα Πέπη  Κελαϊδή,  ο  Έφορος κωπηλασίας κος Πάρης Κουτσούδης και το μέλος του Ομίλου κος  Δημήτριος Μανανεδάκης.  

Το Δ.Σ. Του  Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τους προπονητές και  τους αθλητές  για την μεγάλη  επιτυχία τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στις  επόμενες αποστολές τους.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που παρά τις άσχημες οικονομικά ημέρες που περνάμε έστειλαν τα παιδιά τους να αγωνισθούν, αναγνωρίζοντας έτσι  τον κόπο όλης της χρονιάς.

Επίσης ευχαριστεί  την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES), την εταιρεία ALFIX  Μανουσάκης Μιχάλης, επίσημους χορηγούς του Τμήματος Κωπηλασίας  , καθώς και τους μικρότερους χορηγούς    για την στήριξή τους στον Όμιλο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook