Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής και απόπειρα κλοπής, στα Χανιά – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, για κλοπή

Εξιχνιάστηκε χθες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση κλοπής και απόπειρας κλοπής. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλγερίας, για κλοπή. 

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 24.04.2016 έως και 10.05.2016, άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας 20χρονου και αφαίρεσε, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Επιπλέον, την 13.05.2016 άγνωστος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει στην οικία του ανωτέρω παθόντα, έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή και απόπειρα κλοπής. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και σε χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook