Η οικογένεια Χαλκιαδάκη αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Κρήτη αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και τόλμη τόσο την οικονομική κρίση όσο και τις προλήψεις, γιορτάζοντας Παρασκευή και 13 τα εγκαίνια του τέταρτου κρητικού παντοπωλείου «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης», αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη!

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα οι Κρητικοί της βόρειας Ελλάδας, οι Θεσσαλονικείς και όλοι όσοι αγαπούν την κρητική διατροφή, απόλαυσαν την κρητική φιλοξενία και τις γεύσεις Κρήτης, δοκιμάζοντας όσα έχει να προσφέρει ο πλούσιος τόπος μας - από παραδοσιακά εδέσματα μέχρι άφθονο κρασί και τσικουδιά, υπό τους ήχους της κρητικής λύρας και των μαντινάδων!

Την όμορφη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι κρητικοί σύλλογοι Βορείου Ελλάδος όπως και φορείς της πόλης, καθώς και επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Τα παντοπωλεία «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» είναι η υλοποίηση μιας ιδέας που γεννήθηκε στον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη ώστε τα Κρητικά προϊόντα να αναδειχθούν σε νέες αγορές και να μπουν στα σπίτια των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα. 

Όπως δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης - Γεύσεις Κρήτης Χριστίνα Χαλκιαδάκη: 

«Το κάναμε με αγάπη και μεράκι και ο κόσμος ανταποκρίνεται πάρα πολύ σε αυτήν την προσπάθεια. Κρητικοί και μη έρχονται να ταξιδέψουν στο νησί μας μέσα από τις Γεύσεις Κρήτης και να ξαναζήσουν όμορφες αναμνήσεις».

Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα Γεύσεις Κρήτης, μετά το άνοιγμα στην Αθήνα σε Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Περιστέρι, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση www.kritis.gr απ’ όπου μπορούν οι πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους.